Bułka Tarta Domowa 500g

Opakowanie zbiorcze- 12szt.
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie- 12szt.
Ilość sztuk na warstwie- 144szt.
Ilośc warstw na palecie- 9szt.
Ilość opakowań zbiorczych na palecie- 108szt.
Ilość sztuk na palecie- 1296szt.
Masa palety- 648kg
[Zaloguj się, aby zobaczyć cenę]
W magazynie
Zaloguj się aby kupić

Ten produkt nie może zostać dodany do
koszyka, ponieważ nie jesteś zalogowany.

Charakterystyka produktu

 

Nazwa wyrobu

 

BUŁKA TARTA

Typ (np. surowy, do dalszej obróbki, do bezpośredniej konsumpcji)

Do dalszej obróbki

Składniki i ich pochodzenie

Bułka tarta, Polska

Cechy organoleptyczne

Zapach i smak charakterystyczny dla produktu. Ziarna drobne, sypkie, suche, charakterystyczny kolor pieczywa, brak zanieczyszczeń oraz zmiany barwy.

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 1451kJ/347kcal

Białko: 9,6 g

Węglowodany: 77,5 g

Tłuszcze: 1,9 g

Alergeny

Produkt zawiera gluten, może zawierać alergeny: orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.

Materiał opakowaniowy

Opakowanie papierowe:torebki papierowe

Dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Cechy fizyko-chemiczne

Brak obecności szkodników, zawartość pestycydów zgodna z wymogami prawa żywnościowego.

Cechy mikrobiologiczne

Brak objawów występowania pleśni i zanieczyszczeń mikrobiologicznych.

Warunki przechowywania

Miejsce suche i chłodne.

Temperatura: 18-20 °C

Wilgotność:56-60%

Transport i dystrybucja

Samochody przystosowane do przewozu żywności:

-transport własny

-czysty, wolny od obcych zapachów.

Oznakowanie

Na opakowaniu znajduje się:

-logo firmy

-nazwa produktu

-masa

-dane dystrybutora

-termin przydatności do spożycia

-skład

-wartości odżywcze

-informacja o alergenach

-kod kreskowy

Instrukcja użytkowania/przygotowania

Podawać po obróbce termicznej.

Propozycja podania

Produkt używany jest jako dodatek do panierek.