Glukoza Naturalna Energetyczna

Opakowanie zbiorcze- 14szt.
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie- 12szt.
Ilość sztuk na warstwie- 168szt.
Ilośc warstw na palecie- 8szt.
Ilość opakowań zbiorczych na palecie- 96szt.
Ilość sztuk na palecie- 1344szt.
Masa palety- 538kg
[Zaloguj się, aby zobaczyć cenę]
W magazynie
Zaloguj się aby kupić

Ten produkt nie może zostać dodany do
koszyka, ponieważ nie jesteś zalogowany.

Charakterystyka produktu

 

Nazwa wyrobu

GLUKOZA KRYSTALICZNA

Typ (np. surowy, do dalszej obróbki, do bezpośredniej konsumpcji)

Do dalszej obróbki

Składniki

Glukoza naturalna

Cechy organoleptyczne

Smak słodki produkt bez obcych posmaków i zapachów. Produkt sypki, suchy, o barwie białej, bez objaw zanieczyszczeń, oraz zmian barwy.

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 1562kJ/367kcal

Białko: 0 g

Węglowodany: 99,8 g

Tłuszcze: 0 g

Alergeny

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.

Materiał opakowaniowy

Opakowanie papierowe:torebka papierowa,

Opakowanie foliowe PP zadrukowane międzywarstwowo laminowane, grubości 0,045 mm: worki foliowe

Dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Cechy fizyko-chemiczne

Brak obecności szkodników, zawartość pestycydów zgodna z wymogami prawa żywnościowego.

Cechy mikrobiologiczne

Brak objawów zanieczyszczeń mikrobiologicznych.

Warunki przechowywania

Miejsce suche i chłodne.

Temperatura: 18-20 °C

Wilgotność:56-60%

Transport i dystrybucja

Samochody przystosowane do przewozu żywności:

-transport własny

-czysty, wolny od obcych zapachów.

Oznakowanie

Na opakowaniu znajduje się:

-logo firmy

-nazwa produktu

-masa

-dane dystrybutora

-termin przydatności do spożycia

-skład

-wartości odżywcze

-informacja o alergenach

-kod kreskowy

Instrukcja użytkowania/przygotowania

Przed użyciem rozcieńczyć.

Propozycja podania

Dodatek do bezpośredniego użycia i słodzenia.